UPKS postao član Međunarodnog veća udruženja poslovnih konsultanata

U petak, 20. aprila u hotelu Zira Udruženju poslovnih konsultanata Srbije dodeljen je sertifikat kojim se potvrđuje prijem u članstvo Međunarodnog veća udruženja poslovnih konsultanata ICMCI, a kasnije tog dana održana je Izborna skupština UPKS članova za tela Upravnog i Nadzornog odbora i za Skupštinu.

Postajući  51. članom ICMCI, Udruženje poslovnih konsultanata dobilo je potvrdu za posvećenost razvoju, poštovanje i unapređenje najviših međunarodno priznatih standarda u oblasti  menadžment konsaltinga, budući da je ICMCI organizacija koja okuplja najistaknutija udruženja poslovnih konsultanata širom sveta. Pored toga, ona dodeljuje CMC sertifikate koji su jedini međunarodno priznati brend namenjeni individualnim poslovnim savetnicima.

UPKS je od svog nastanka 2009. godine, pa do danas ostvario značajne rezultate u ovoj oblasti, najviše kroz sprovođenje CMC sertifikacije. Zbog insistiranja na viskom profesionalnim standardima, UPKS je prepoznato kao partner od strane ICMCI, pa će od januara 2013. godine Udruženje početi sa svojim programom sertifikacije individualnih poslovnih saradnika.

Sertifikat o prijemu u članstvo u ICMCI  predsednici Upravnog odbora UPKS, Aleksandri Vladisavljević, dodelio je Anton Florijan Barišić, podpredsednik Izvršnog komiteta Međunarodnog veća udruženja poslovnih konsultanata.

Comments are closed.