Hristov consulting akreditovan za trening Upravljanje promenama

U okviru  Međunarodnog sajma preduzetništva Biznis baza, 30. novebra 2012. održana je  svečana dodela sertifikata pružalaca poslovnih usluga za sektor malih i srednjih preduzeća.

Ovom prilikom je uručen sertifikat preduzeću Hristov consulting za modul obuka Upravljanje promenama. Sertifikat o akreditaciji je direktorki Hristov consulting d.o.o., Aleksandri Hristov, uručila gđa Milena Vasić, pomoćnica direktora NARR-a zadužena za razvoj privrednih društava i preduzetništva. Sertifikaciju je organizovala Nacionalna agencija za regionalni razvoj u okviru ICIP projekta.

Projektom unapređenja inovativnosti i konkurentnosti MSP (ICIP) koji finansira Evropska unija i Nacionalna agencija za regionalni razvoj(NARR), akreditovane su konsultantske kuće i ostale institucije i organizacije koje sprovode treninge i module obuka za MSP.

Uslovi za akreditaciju su bili da Konsultantske kuće, organizacije i institucije za akreditaciju kvalifikuju module obuka  koji se bave razvojem konsultantskih veština i tehnika koji odgovaraju radu sa malim i srednjim preduzećima i da su u većinskom domaćem vlasništvu.

Prijave je  ocenjivala stručna komisija sastavljena od  predstavnika ICIP-a i NARR-a. Na osnovu izveštaja stručne komisije, ICIP i NARR su doneli odluku o akreditaciju kurseva za početni period od 12 meseci, sa mogućnošću obnavljanja po isteku tog perioda.

Hristov consulting će u narednom periodu organizovati otvorene treninge na temu Upravljanje promenama.

Comments are closed.