Odnosi s medijima / Mineco Limited / Novogodišnji ručak za predstavnike medija

Jedan od najvećih investitora u oblasti rudarstva i obnovljivih izvora energije u regionu, britanska kompanija Mineco Limited, članica Mineco Grupe,  organizovala je novogodišnji ručak za  predstavnike beogradskih medija.

Tokom neformalnog druženja, direktor Mineco Limited, Bojan Popović,  upoznao je prisutne sa dosadašnjim ulaganjima kompanije u region kao i sa planovima za naredni period.

Direktor operacija, Dominic Roberts, govorio o tržištu obojenih metala u 2015, trendovima i perspektivama tržišta u 2016. godini.

Na ručku su bili prisutni i menadžeri rudnika u Srbiji u kojima je Mineco Grupa većinski vlasnik, Darko Vukobratović, direktor Contanga, kompanije koja upravlja ROC Rudnik, Petar Radović, predstavnik rudnika Veliki Majdan, Miodrag Vukajlović, direktor rudnika Bosil-Metal kod Bosilegrada, kao i Sava Mandić direktor Mineco Plus d.o.o. u Beogradu.

Pored dva aktivna rudnika olova i cinka u Srbiji i jednog u Bosni i Hercegovini, Mineco uporedo radi i na novim projektima u regionu.

Comments are closed.