Fudbalska akademija otvorena uz prisustvo 103 novinara iz 40 redakcija – Hvala, novinari!

Ceremoniji svečanog otvaranja Fudbalske akademije TSC u Bačkoj Topoli, gde su vrpcu presekli mađarski premijer Viktor Orban i prededsednik FK TSC Janoš Žemberi, prisustvovalo je 103 novinara, fotoreportera i snimatelja iz 40 redakcija televizija, štampanih medija i internet portala iz Srbije i Mađarske.

Proces pozivanja, akreditovanja i registrovanja medija na ovom događaju radila je konsultantska kuća Hristov consulting, kao ovlašćeni zastupnik telekomunikacione kompanije SAT-TRAKT, glavnog sponzora Fudbalskog kluba TSC Bačka Topola. Za nedelju dana, koliko je iz bezbednosnih razloga trajao čitav proces, Hristov consulting je prikupio akreditacine formulare novinara, snimatelja i fotoreportera, a potom je na licu mesta, u Bačkoj Topoli, radio registraciju i izdavanje akreditacija prisutnima.

Hristov consulting  je takođe organizovao rad malog pres centra na licu mesta, odakle su novinari mogli da pošalju svoje izveštaje, a istovremeno je organizovan i prevoz 20 akreditovanih novinara iz Beograda u Bačku Topolu i nazad.

Hristov consulting se u svoje ime, i u ime svog klijenta – Kompanije SAT-TRAKT, Fudbalskog kluba TSC i Fudbalske akademije TSC, zahvaljuje svim novinarima na saradnji tokom akreditovanja i na samom događaju. Veliko interesovanje medija, kao i lokalnog stanovništva, učinilo je ovaj događaj verovatno najvećim u Bačkoj Topoli u više decenija iza nas.

Sledi nam uskoro i izgradnja novog stadiona u Bačkoj Topoli, što će biti najznačajniji sportski objekat izgrađen u Vojvodoni u poslednjih 40 godina. Sigurni smo da će otvaranje tog stadiona privući još veću pažnju javnosti i već sada počinjemo pripreme za taj događaj. Hristov consulting se raduje skorom susretu sa svim novinarima i drugim kolegama koji su bili u Bačkoj Topoli 27. septembra, a verujemo da će nam se pridružiti i neka nova lica iz još više srpskih i mađarskih medijskih kuća.

Comments are closed.