HRISTOV CONSULTINGU BONITETNA OCENA AA+

Preduzeću Hristov consulting d.o.o.  petu godinu za redom dodeljen je međunarodni sertifikat bonitetne izvrsnosti, kojim se potvrđuje konkurentnost, verodostojnost i kvalitetno poslovanje.

Hristov consultingu je dodeljena bonitena ocena AA+, kao firmi koja napreduje u poslovnim uspesima, sposobna je da podmiri svoje obaveze i uspešno izbegne poslovne rizike.

Pored ovog sertifikata, Hristov consulting je sertifikovani pružalac specijalizovanih usluga u oblasti strategija komunikacije i edukacije u ovoj oblasti u Srbiji i član je Udruženja poslovnih konsultanata Srbije http://upks.org.rs/, punopravnog člana ICMCI https://www.cmc-global.org/.

Hristov consulting od 2007. godine radi za investitore, kompanije, institucije i nevladine organizacije u Srbiji i regionu. Tim firme čine konsultanti sa dugogodišnjim praktičnim međunarodnim iskustvom.

Kao kompanija pružamo kompletne usluge predstavljanja, pozicioniranja i kontrolu rizika u Srbiji i regionu, kao i pomoć menadžmentu u podizanju kapaciteta da samostalno sprovode programe unapređenja poslovanja i ostvare svoj organizacioni razvoj.

Comments are closed.