Milenijum Osiguranje: Na letovanje sa polisom osiguranja koja pokriva i Covid 19

Milenijum osiguranje i ove godine pruža mogućnost kupovine putnog osiguranja sa dodatnim pokrićem za Covid 19, koje obuhvata neophodnu medicinsku pomoć u slučaju bolesti izazvane ovim virusom.

Ukoliko se odluče za polisu sa ovim pokrićem, klijenti će tokom putovanja imati pokrivene troškove za medicinsku pomoć i u slučaju iznenadne infekcije virusom Covid 19, kao i troškove prevoza radi pružanja adekvatne pomoći i usluge hitne medicinske evakuacije, odnosno povratka osiguranika u zemlju prebivališta, do odabranog limita navedenog na polisi. Dodatno pokriće za Covid 19 odnosi se na teritoriju cele Evrope, uključujući Tursku i Rusiju, i na teritoriju Egipta, za putovanje koje traje najduže 30 dana.

Polisa putnog osiguranja, uz doplatu za Covid 19 može se kupiti u ekspoziturama Milenijum osiguranja širom Srbije, u turističkim agencijama sa kojima Milenijum osiguranje sarađuje, kao i putem vebšopa, na sajtu www.mios.rs. Ova kupovina moguća je preko mobilnog telefona ili laptopa/računara, i podrazumeva da sa nekoliko klikova kupite polisu, a potvrda sa svim relevantnim informacijama stiže na imejl adresu u najkraćem roku.

U osnovna pokrića Milenijumovog putnog osiguranja spada medicinska pomoć u inostranstvu, kao i hitne operacije. Pored toga, ukoliko se klijentu na putovanju izgubi ili ošteti prtljag, i u tim slučajevima može se dobiti nadoknada troškova, a u osnovnom paketu se nalazi i pravna i putna asistencija.

Za turistička putovanja u Evropi i najpopularnijim destinacijama kao što su Egipat, Turska, UAE, cena polise sa osnovnim pokrićima za boravak od 11 dana (10 noćenja) iznosi 1.069 dinara a ukoliko se ugovori i dopunsko pokriće za Kovid 19, iznos je 1.336 dinara.

Comments are closed.